Θρίλερ στην Ουκρανία: Νεκρή η γυναίκα που καταζητούνταν για τη βομβιστική επίθεση στο Μονακό – Βρέθηκε θαμμένη

Νέα στοιχεία προκύπτουν γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της βομβιστικής επίθεσης στο Μονακό, μετά τον εντοπισμό της νεκρής γυναικάς που είχε συνδεθεί με το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Athensmagazine, ουκρανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η βασική ύποπτη, Αναστασία Μπερεζόβσκα, βρέθηκε νεκρή κοντά στο Κίεβο. Η 39χρονη φέρεται να εντοπίστηκε το βράδυ της 6ης Ιουλίου με τραύμα από πυροβολισμό, ωστόσο οι ουκρανικές αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα τα στοιχεία αυτά.
Η Αναστασία Μπερεζόβσκα είχε τεθεί στο επίκεντρο διεθνούς έρευνας, καθώς φέρεται να συμμετείχε στην έκρηξη της 29ης Ιουνίου στο Μονακό, που είχε ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό επιχειρηματία ουκρανικής καταγωγής και της οικογένειάς του. Μετά την επίθεση, η Interpol είχε εκδώσει διεθνή ερυθρά αγγελία σε βάρος της για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλες σοβαρές κατηγορίες.
Η έρευνα δείχνει ότι η ύποπτη είχε διαφύγει σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες πριν επιστρέψει στην Ουκρανία. Τοπικά μέσα αναφέρουν επίσης συλλήψεις δύο ατόμων που ίσως συνδέονται με την υπόθεση, εν δυνάμει συμπεριλαμβάνοντας αξιωματικό των ουκρανικών στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών και πρώην στέλεχος αστυνομικών αρχών. Παρ” όλα αυτά, οι πληροφορίες αυτές παραμένουν ανεπιβεβαίωτες από τις αρμόδιες αρχές.
Η υπόθεση συνεχίζει να τραβά το διεθνές ενδιαφέρον, τονίζοντας την ανάγκη για σαφή και επίσημη επικοινωνία των αναπτυσσομένων στοιχείων.



