Βόρεια Ελλάδα

Λαύριο: Ράγισε καρδιές η μητέρα του 33χρονου θύματος – «Δεν είναι καλά το παιδί, ο γιος μου δεν είναι καλά…» δήλωσε συντετριμμένη

Σοβαρό περιστατικό απόπειρας ανθρωποκτονίας σημειώθηκε στο Λαύριο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά μια 32χρονη γυναίκα και ο 33χρονος σύντροφός της. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Athensmagazine, ο δράστης, πρώην σύντροφος της γυναίκας, εισέβαλε στο σπίτι χρησιμοποιώντας μια σκάλα και επιτέθηκε με μαχαίρι τόσο στην ίδια όσο και στον σύντροφό της κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ τα δύο μικρά παιδιά της γυναίκας βρίσκονταν σε διπλανό δωμάτιο.

Ο 33χρονος άνδρας, ο οποίος προσπάθησε να προστατεύσει τη γυναίκα, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική μονάδα. Η μητέρα του, συντετριμμένη, εξέφρασε την ανησυχία της για την κατάσταση της υγείας του γιου της. Η 32χρονη γυναίκα υπέστη τραύματα, ωστόσο έχει ξεπεράσει τον άμεσο κίνδυνο.

Αυτό το περιστατικό δεν ήταν το πρώτο που οδήγησε την γυναίκα στις Αρχές, καθώς είχαν προηγηθεί τέσσερις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, και διέθετε Panic Button για την προστασία της. Έναν μήνα πριν την επίθεση, ο 32χρονος είχε συλληφθεί για παρόμοιους λόγους αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, οι οποίοι περιλάμβαναν την απαγόρευση προσέγγισης της κατοικίας της. Μετά το τέλος της επίθεσης, ο δράστης παραδόθηκε στις αρμόδιες Αρχές.

Σχετικά άρθρα

Back to top button