Βόρεια Ελλάδα

Μελομακάρονα και κουραμπιέδες για καλό σκοπό από την Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδος

Κατά την περίοδο των εορτών, η Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδος συνεχίζει τις φιλανθρωπικές της δράσεις, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ3. Φέτος, οι δράσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν με τη συμβολή χορηγιών από αρτοζαχαροπλαστείο και επιχείρηση εστίασης στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η σεφ Κική Εμμανουηλίδου και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης, Marinos Χονδρολίδης, παρασκεύασαν μελομακάρονα και κουραμπιέδες σε εκπομπή της ΕΡΤ3, με τίτλο «Μέρα με Χρώμα». Το παραγόμενο προϊόν θα διατεθεί σε διάφορες δομές, ιδρύματα και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει την σχετική εκπομπή μέσω της πλατφόρμας ertflix.gr ή να ακούσει περισσότερα στο ertecho.gr.

Σχετικά άρθρα

Back to top button