Βόρεια Ελλάδα

Ο ρόλος και άλλων ατόμων στη δολοφονία Κλεομένη ζητά να διερευνηθεί η οικογένειά του

Ο πατέρας του 20χρονου Κλεομένη Αλήτσιου, ο οποίος δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά πριν από μία εβδομάδα, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη και ζήτησε την απονομή δικαιοσύνης για το παιδί του. Ο Αστέριος Αλήτσιος, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, εμφανίστηκε στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, όπου υπέβαλαν παράσταση πολιτικής αγωγής στην 1η τακτική ανακρίτρια για να έχουν πρόσβαση στη δικογραφία της υπόθεσης.

Η οικογένεια κατέθεσε επίσης νέα στοιχεία και αιτήματα για επιπλέον διώξεις, με στόχο τη διαλεύκανση των συνθηκών της δολοφονίας του Κλεομένη. Ο δικηγόρος του πατέρα, Νίκος Αλεξανδρής, σημείωσε την ανάγκη για νέες διώξεις σχετικά με την υπόθεση. Στην υπόθεση συμμετέχει επίσης ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης ως τεχνικός σύμβουλος από την πλευρά της οικογένειας.

Στη δίκη έχει κατατεθεί δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας κατά του δράστη από τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τη μητέρα του 20χρονου. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί ένας 23χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, και ένας 19χρονος, κατηγορούμενος για βαριά σωματική βλάβη σε βάρος του δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ3.

Σχετικά άρθρα

Back to top button