Φρίκη: Αυτοί είναι οι γονείς που σκότωσαν την 5χρονη ανάπηρη κόρη τους και αυτοκτόνησαν – Το ανατριχιαστικό σημείωμα

Μια οικογενειακή τραγωδία συγκλόνισε την Ιταλία, όταν η αστυνομία εντόπισε νεκρούς ένα ζευγάρι και την 5χρονη κόρη τους μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Πιετραλάτα της Ρώμης. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Athensmagazine, οι αρχές ερευνούν την υπόθεση ως δολοφονία της μικρής από τους γονείς της, ακολουθούμενη από τη δική τους αυτοκτονία. Νεκρός εντοπίστηκε επίσης ο σκύλος της οικογένειας.
Τα τρία μέλη της οικογένειας, ο 42χρονος Λούκα Αμπαστσιάνο, η 41χρονη Βαλεντίνα Παμπιάνκο και η κόρη τους Μπιάνκα, βρέθηκαν νεκρά στο κρεβάτι από πυροβολισμούς. Το κορίτσι αντιμετώπιζε σοβαρή αναπηρία και απαιτούσε εντατική καθημερινή φροντίδα, γεγονός που φέρεται να συνέβαλε στην επιδείνωση της ψυχολογικής κατάστασης των γονέων.
Σημαντικό κομμάτι της έρευνας αποτελούν σημειώματα και επιστολές που άφησαν πίσω τους οι γονείς, περιλαμβάνοντας συγγνώμες και οδηγίες για συγγενείς. Το περιεχόμενο αυτών των επιστολών ρίχνει φως στη δύσκολη καθημερινότητα της οικογένειας, η οποία είχε αλλάξει ριζικά μετά τη γέννηση της κόρης τους.
Η οικογένεια, παρά τις προσπάθειες και υποστήριξη που λάμβανε από τις κοινωνικές υπηρεσίες, φαινόταν να βιώνει μεγάλη πίεση λόγω της κατάστασης της Μπιάνκα. Η τραγωδία έχει ανοίξει συζήτηση στην Ιταλία αναφορικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες παιδιών με σοβαρές αναπηρίες.



