Στον Άγιο Αθανάσιο της Δράμας, ο Βασίλης Παπαδόπουλος δημιουργεί χειροποίητο παραδοσιακό μαστιχάτο χαλβά, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ3, η διαδικασία παραγωγής περιλαμβάνει αφράτο σουσάμι, το οποίο ψήνεται και αλέθεται προσεκτικά, με το μυστικό της επιτυχίας του να βρίσκεται στο καλό ζύμωμα και την προσωπική ενασχόληση του δημιουργού.
Ο συγκεκριμένος χαλβάς, ο οποίος σημειώνει σημαντική προτίμηση από τους καταναλωτές, διατίθεται σε δεκαπέντε διαφορετικές γεύσεις, συμπεριλαμβανομένων ξηρών καρπών, κακάο και διαφόρων αποξηραμένων φρούτων. Οι παραγγελίες προέρχονται από όλη την Ελλάδα.
Για τους επισκέπτες της Δράμας που επιθυμούν να δοκιμάσουν το ιδιαίτερο αυτό προϊόν, το εργαστήριο παραμένει ανοιχτό, παρέχοντας τη δυνατότητα παρακολούθησης της παρασκευής του χαλβά από κοντά.