Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων, τον Ποντιακό Σύλλογο Καλλιθέας «Παναγία Γουμερά» και την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδας, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ. Ο κ. Ανδρουλάκης ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και εξέφρασε την επιθυμία του το 2025 να είναι έτος ευτυχίας και αλληλεγγύης, με πρόοδο για τους νεότερους.
Κατά την εκδήλωση, αντηλλάγησαν ευχές και δώρα με τα μέλη των πολιτιστικών οργανισμών και απολαύστηκαν τοπικά εδέσματα. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν επίσης παραδοσιακούς χορούς και μαντινάδες, συμπεριλαμβανομένης μιας αφιερωμένης στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, που ανέφερε: «Αλλάζουν όλα στη ζωή κι αυτό ‘ναι από τη φύση, ήρθεν η ώρα το ΠΑΣΟΚ να ξανακυβερνήσει».
Στην εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη παρευρέθησαν πολλά στελέχη, ενώ δίπλα στον κ. Ανδρουλάκη ήταν και ο γιος του, Μαρίνος.