Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Αμπελόκηποι: «Τρελάθηκα όταν μου είπε ότι θα έφευγε μαζί με το παιδί», λέει ο 39χρονος συζυγοκτόνος
Αμπελόκηποι: «Τρελάθηκα όταν μου είπε ότι θα έφευγε μαζί με το παιδί», λέει ο 39χρονος συζυγοκτόνος

Αμπελόκηποι: «Τρελάθηκα όταν μου είπε ότι θα έφευγε μαζί με το παιδί», λέει ο 39χρονος συζυγοκτόνος



Ένας 39χρονος άνδρας βρίσκεται προφυλακισμένος για τη δολοφονία της συζύγου του στους Αμπελοκήπους, σύμφωνα με πληροφορίες από το newsit.gr. Ο ίδιος δηλώνει μετανιωμένος και αναμένεται να απολογηθεί σύντομα για το έγκλημα, το οποίο χαρακτηρίζει ως «έγκλημα πάθους». Ο δράστης ανέφερε ότι «θόλωσε» όταν η σύζυγός του του δήλωσε ότι θα τον εγκατέλειπε παίρνοντας μαζί της το ένα από τα δύο παιδιά τους.

Μετά το έγκλημα, ο δράστης απέκρυψε το σώμα της συζύγου του στο πατάρι του σπιτιού τους για μια εβδομάδα και παραπλάνησε τα παιδιά τους, ισχυριζόμενος ότι η μητέρα τους είχε φύγει στο εξωτερικό. Ο ίδιος εξέφρασε τη μεταμέλειά του, δηλώνοντας ότι «λύνει για την πράξη του» και επιθυμεί να μπορούσε να αλλάξει το παρελθόν, εκφράζοντας την αγάπη του για τα παιδιά του.

Η δολοφονηθείσα ήταν 35 ετών και εργαζόταν σε εταιρεία καθαρισμού, ενώ συμπλήρωνε το εισόδημά της με εργασία σε σπίτια. Συνάδελφοί της την περιγράφουν ως εργατική και χαμογελαστή, και δηλώνουν σοκαρισμένοι από τα γεγονότα.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]