Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Βίντεο ντοκουμέντο από τα εργοστάσια επεξεργασίας καπνού των λαθρεμπόρων – Ο αρχηγός από το Ντουμπάι και οι δολοφονίες της Greek Mafia
Βίντεο ντοκουμέντο από τα εργοστάσια επεξεργασίας καπνού των λαθρεμπόρων – Ο αρχηγός από το Ντουμπάι και οι δολοφονίες της Greek Mafia

Βίντεο ντοκουμέντο από τα εργοστάσια επεξεργασίας καπνού των λαθρεμπόρων – Ο αρχηγός από το Ντουμπάι και οι δολοφονίες της Greek Mafia



Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τους χώρους που χρησιμοποιούσε εγκληματική οργάνωση για την παραγωγή καπνού και τη δημιουργία λαθραίων τσιγάρων. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Newsit.gr, στις εικόνες διακρίνεται ένα εργοστάσιο επεξεργασίας καπνού στον Ελαιώνα Θηβών, καθώς και μια μονάδα κατασκευής λαθραίων τσιγάρων στην Εύβοια.

Η αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης και ήδη έχει οδηγήσει στη σύλληψη 24 ατόμων. Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, Έλληνες και άτομα από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Εκτιμάται ότι μέλη της ίδιας συμμορίας είχαν συλληφθεί προηγουμένως για δολοφονίες σχετιζόμενες με τον υπόκοσμο.

Στη Χαλκίδα ανακαλύφθηκε ένα σύγχρονο παρασκευαστήριο παραγωγής τσιγάρων. Στο παράνομο αυτό εργοστάσιο εισάγονταν καπνοί για την παραγωγή τσιγάρων κακής ποιότητας, που αντέγραφαν γνωστές παγκόσμιες μάρκες. Το παράνομο εργοστάσιο λειτουργούσε υπό τη βιτρίνα μιας επιχείρησης τυροκομικών προϊόντων, ενώ ο φερόμενος ως αρχηγός της οργάνωσης φέρεται να βρίσκεται στο Ντουμπάι.

Οι δολοφονίες σχετίζονται, σύμφωνα με εκτιμήσεις, με προσπάθειες διείσδυσης στην παράνομη αγορά λαθραίων τσιγάρων. Οι νεκροί φέρεται να προσπαθούσαν να αποκτήσουν μερίδιο από τις πωλήσεις της οργάνωσης.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]