Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Γλυκά Νερά: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν άγρια 50χρονο και τον έστειλαν στη ΜΕΘ – «Έβγαιναν αίματα από το κεφάλι του»
Γλυκά Νερά: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν άγρια 50χρονο και τον έστειλαν στη ΜΕΘ – «Έβγαιναν αίματα από το κεφάλι του»

Γλυκά Νερά: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν άγρια 50χρονο και τον έστειλαν στη ΜΕΘ – «Έβγαιναν αίματα από το κεφάλι του»



Ένα σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά, όπου ανήλικοι επιτέθηκαν σε έναν 50χρονο άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Newsit.gr, ο 50χρονος δέχθηκε ξυλοδαρμό από ομάδα ανηλίκων, ηλικίας περίπου 15 και 16 ετών, έξω από δημοτικό σχολείο της περιοχής. Η επίθεση ήταν τόσο βίαιη, που ο άνδρας βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με αιμάτωμα στο κεφάλι.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8 το βράδυ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα. Οι ανήλικοι τον χτύπησαν στο κεφάλι ακόμα και με πατίνι, εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο. Μάρτυρες αναφέρουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο 50χρονος αποτελούσε στόχο τους. Γείτονες προσπάθησαν να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στη νοσοκομειακή μονάδα.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής διερευνά την υπόθεση, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη και χωρίς ακόμη να έχουν γίνει συλλήψεις.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]