Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Γλυφάδα: «Με μπερδέψατε με άλλον» κατέθεσε ο ένας από τους 17χρονους που ξυλοκόπησαν τους ανήλικους – Ελεύθεροι και οι 3 με περιοριστικούς όρους
Γλυφάδα: «Με μπερδέψατε με άλλον» κατέθεσε ο ένας από τους 17χρονους που ξυλοκόπησαν τους ανήλικους – Ελεύθεροι και οι 3 με περιοριστικούς όρους

Γλυφάδα: «Με μπερδέψατε με άλλον» κατέθεσε ο ένας από τους 17χρονους που ξυλοκόπησαν τους ανήλικους – Ελεύθεροι και οι 3 με περιοριστικούς όρους



Τρεις 17χρονοι, που συνελήφθησαν στη Γλυφάδα το περασμένο Σάββατο για συμμετοχή σε δύο ληστείες ανηλίκων, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, σύμφωνα με πληροφορίες από το Newsit.gr. Οι έφηβοι, φερόμενοι ως μέλη συμμορίας που αριθμεί μεταξύ 12 και 17 ατόμων, κατηγορούνται για επιθέσεις σε ανηλίκους και έναν 20χρονο με σκοπό την αρπαγή χρημάτων και προσωπικών αντικειμένων.

Κατά την απολογία, ένας από τους κατηγορούμενους ισχυρίστηκε πως συνελήφθη λόγω ομοιότητας με άλλο άτομο που φορούσε το ίδιο καπέλο, ενώ δήλωσε πως προσπάθησε να βοηθήσει το θύμα που βρέθηκε στο έδαφος. Οι άλλοι δύο 17χρονοι, επίσης, αρνήθηκαν τις κατηγορίες, με έναν εξ αυτών να ζητά μαρτυρία που θα πιστοποιεί την απουσία του από το συμβάν.

Ο συνήγορος των νεαρών, Δημήτρης Ζορμπάς, ζήτησε το υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή της πλατείας Εσπερίδων για την υποστήριξη των ισχυρισμών της υπεράσπισης. Οι τρεις κατηγορούμενοι, υπό την προϋπόθεση εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα, παραμένουν αθώοι μέχρι να ολοκληρωθεί η ποινική διαδικασία.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]