Ένας φούρναρης από την Κοζάνη, ο κ. Γιώργος Μπισμπίκης, διατηρεί την παράδοση ζωντανή, ψήνοντας τα πασχαλινά τσουρέκια του σε ξυλόφουρνο. Ο κ. Μπισμπίκης χρησιμοποιεί αγνά υλικά, προσφέροντας στα προϊόντα του μοναδική γεύση και αρώματα. Ωστόσο, η τέχνη του δεν περιορίζεται μόνο στην παρασκευή της ζύμης και στο φούσκωμα. Ενσωματώνει μία πρωτότυπη τεχνική στο ψήσιμο, καθώς χρησιμοποιεί ένα τιμόνι στον φούρνο του με σκοπό να εξασφαλίσει το σωστό ψήσιμο των τσουρεκιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ3, η προσέγγιση του κ. Μπισμπίκη συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία, αναδεικνύοντας το πάθος και την επιδεξιότητά του στην τέχνη της αρτοποιίας.