Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών θανάτων μελών της οικογένειας Σιδηροπούλου στο Ελληνικό, καθώς οι αρχές ερευνούν την πιθανή εμπλοκή της οικιακής βοηθού της οικογένειας και μίας φίλης του Μιχάλη Σιδηρόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Newsit.gr, οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται σε στοιχεία και μαρτυρίες, που έχουν προκύψει και συζητηθεί δημόσια.
Η 55χρονη οικιακή βοηθός, η οποία αρνείται οποιαδήποτε παρανομία, φέρεται να βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών, ειδικά μετά την αποδοχή της, ότι πήρε μια χρυσή αλυσίδα από το σπίτι για να καλύψει έξοδα των κηδειών. Επιπλέον, επισημαίνεται η εμπλοκή άλλων προσώπων που φέρονται να είχαν συστήσει διαφορετικές ταυτότητες, κάτι που έχει προκαλέσει υποψίες.
Ένα άλλο σημείο εστίασης των ερευνών είναι η περιουσία της 55χρονης, η οποία, όπως αναφέρει το Newsit.gr, έχει επιχειρηματική δραστηριότητα στη Βουλγαρία από το 2022 και κατοικεί σε ημιυπόγειο σπίτι που προηγουμένως ανήκε σε πρόσωπο που φρόντιζε.
Επίσης, η γυναίκα βρίσκεται στο προσκήνιο σχετικά με τη διεκδίκηση σύνταξης χηρείας. Ήταν παντρεμένη με Έλληνα πολίτη, ο οποίος απεβίωσε το 2016, και πλέον διεκδικεί τη σύνταξη δικαστικά, όπως επισημαίνει ο δικηγόρος της ότι είναι νόμιμο δικαίωμα της.
Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση παρακολουθούνται στενά, καθώς αυξάνονται οι πληροφορίες και οι μαρτυρίες που ανοίγουν νέους δρόμους στην έρευνα. Ως πηγές πληροφόρησης για την υπόθεση χρησιμοποιούνται στοιχεία και από το Newsit.gr.