Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Newsit.gr, οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία μιας συμβολαιογράφου στη Ζάκυνθο κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Τόσο ο ανακριτής όσο και ο εισαγγελέας συμφώνησαν στην προσωρινή κράτησή τους, καθώς οι απολογίες τους δεν φαίνεται να έπεισαν τις αρχές για την αθωότητά τους.
Ο πρώτος κατηγορούμενος, ένας 46χρονος, κατηγορείται ότι υπήρξε ο δράστης της θανατηφόρας επίθεσης με μαχαίρι στη γυναίκα. Η προφυλάκιση αποφασίστηκε μετά την αρχική του ανάκριση στα δικαστήρια Ζακύνθου.
Λίγο αργότερα, ένας 50χρονος φίλος του από τη Νεμέα κατέθετε ενώπιον των αστυνομικών, περιγράφοντας λεπτομερώς τα γεγονότα της τραγικής βραδιάς. Τέλος, ο 21χρονος γιος του 46χρονου, ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία γνώση για τον φόνο, επίσης προφυλακίστηκε. Ο αδελφός του 21χρονου επιμένει στην αθωότητά του, υποστηρίζοντας ότι είναι θύμα της κατάστασης.
Ο 46χρονος αναθεώρησε την αρχική του στάση και ομολόγησε στους αστυνομικούς, δηλώνοντας ότι ο φόνος ήταν ατύχημα και ότι δεν θεωρούσε ότι η μαχαιριά στο μηρό θα αποδεικνυόταν μοιραία.