Η Ρίτα Αντωνοπούλου και οι Ρεβάνς αναμένεται να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη για μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση. Η συνεργασία αυτή έχει ήδη πετύχει σημαντικές περιοδείες στην Ελλάδα και την Κύπρο, καθιστώντας την μία από τις πιο επιτυχημένες του είδους τα τελευταία χρόνια.
Η Ρίτα Αντωνοπούλου, με την εκτίμηση του κοινού και την αφοσίωση στην τέχνη της, συναντά το συγκρότημα Ρεβάνς, που αποτελείται από νέους μουσικούς με δικό τους χαρακτηριστικό ήχο και στίχο. Οι καλλιτέχνες αναμένεται να παρουσιάσουν μία παράσταση που στοχεύει να αφυπνίσει, συγκινήσει και εμψυχώσει το κοινό.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Μαρτίου στο χώρο Block33, με έναρξη της προσέλευσης στις 21.00 και της παράστασης στις 22:00. Τα εισιτήρια καθήμενων κοστίζουν 15 ευρώ, ενώ για τους όρθιους 13 ευρώ.
Πηγή: ΕΡΤ3.