Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Βόρεια Ελλάδα > Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν κοσμήματα αξίας άνω των 300.000 από 82χρονη, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ – Συνελήφθη 33χρονος
Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν κοσμήματα αξίας άνω των 300.000 από 82χρονη, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ – Συνελήφθη 33χρονος

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν κοσμήματα αξίας άνω των 300.000 από 82χρονη, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ – Συνελήφθη 33χρονος



Δύο άτομα κατάφεραν να κλέψουν κοσμήματα συνολικής αξίας που υπερβαίνει τις 300.000 ευρώ από το διαμέρισμα μίας 82χρονης γυναίκας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προσποιούμενοι ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ. Η κλοπή σημειώθηκε το πρωί, σύμφωνα με την καταγγελία της ηλικιωμένης.

Στο πλαίσιο των ερευνών που ακολούθησαν από την αστυνομία, συνελήφθη ένας 33χρονος άνδρας. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη κλοπή με επαγγελματικό χαρακτήρα και παραπέμφθηκε σε ανακριτή για να απολογηθεί. Βάσει πληροφοριών από την ΕΡΤ3, ο 33χρονος έχει παρελθόν ανάλογων πράξεων και βρισκόταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τον συνεργό του, με το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου να βρίσκεται σε ανάλυση της υπόθεσης.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]