Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο «μπούκαρε» στο σαλόνι ηλικιωμένης – «Πίστεψα πως έπεσε κεραυνός»
Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο «μπούκαρε» στο σαλόνι ηλικιωμένης – «Πίστεψα πως έπεσε κεραυνός»

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο «μπούκαρε» στο σαλόνι ηλικιωμένης – «Πίστεψα πως έπεσε κεραυνός»



Μια αναπάντεχη εξέλιξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 70χρονος κατέληξε μέσα στο σαλόνι μιας 85χρονης γυναίκας. Το ατύχημα συνέβη για άγνωστο λόγο, όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στον τοίχο του σπιτιού και βρέθηκε μέσα στο βοηθητικό σαλόνι, προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Η ηλικιωμένη, ευτυχώς, δεν βρισκόταν στο σαλόνι τη στιγμή της πρόσκρουσης και δεν τραυματίστηκε. Ωστόσο, ανέφερε ότι ο θόρυβος ήταν τόσο δυνατός που αρχικά πίστεψε πως επρόκειτο για κεραυνό. Ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές φροντίδες, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα, που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, διακομίστηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Newsit.gr, οι ζημιές στο σπίτι είναι εκτεταμένες, αλλά δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς. Το περιστατικό αποτελεί θέμα ερευνών για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της εκτροπής του οχήματος.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]