Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Βόρεια Ελλάδα > Θεσσαλονίκη: Στατική εκδήλωση ιστορικών οχημάτων από τη Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας
Θεσσαλονίκη: Στατική εκδήλωση ιστορικών οχημάτων από τη Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας

Θεσσαλονίκη: Στατική εκδήλωση ιστορικών οχημάτων από τη Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας



Στην πλατεία Βασιλικών στη Θεσσαλονίκη έλαβε χώρα μια στατική έκθεση ιστορικών οχημάτων, που διοργανώθηκε από τη Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας. Η εκδήλωση αυτή έχει πλέον γίνει θεσμός για την κοινότητα Βασιλικών, καθώς είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται. Η πρόεδρος της κοινότητας, Όλγα Γιαννιού, σημείωσε ότι η πλατεία είναι ιδανική για τη φιλοξενία της έκθεσης, ενώ παράλληλα υπογράμμισε τη σημασία της εκδήλωσης για την προώθηση της επισκεψιμότητας και τη διατήρηση της ιστορίας της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στην εκπομπή «Περίμετρο» στην ΕΡΤ3, η Όλγα Γιαννιού, καθώς και ο πρόεδρος της λέσχης ιστορικών κλασικών οχημάτων Μακεδονίας, Στέλιος Καλφαδέλης και ο αντιπρόεδρος Νίκος Μπιμπλιτζής, μίλησαν για την αξία της εκδήλωσης και την υποστήριξη των συλλόγων που συμβάλλουν στη διατήρηση της ιστορίας των κλασικών οχημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν περισσότερα σχετικά με την εκδήλωση μέσω της πλατφόρμας ertflix.gr και να ακούσουν περισσότερες λεπτομέρειες στο ertecho.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ3, η εκδήλωση προσέλκυσε το ενδιαφέρον τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών της περιοχής, συνεισφέροντας στην τοπική ανάπτυξη. Ρεπορτάζ για το θέμα ανέλαβε η Όλγα Δαδίνη.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]