Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Βόρεια Ελλάδα > Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 52χρονης για μαστροπεία
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 52χρονης για μαστροπεία

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 52χρονης για μαστροπεία



Μια γυναίκα ηλικίας 52 ετών συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία της μαστροπείας. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ3.

Κατόπιν ερευνών του τμήματος Καταπολέμησης Διακίνησης Ανθρώπων και Αγαθών, αποκαλύφθηκε ότι η 52χρονη διατηρούσε ένα διαμέρισμα, στο οποίο προωθούσε γυναίκες στην πορνεία, κερδίζοντας μισό από τα έσοδά τους. Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντοπίστηκε το εν λόγω διαμέρισμα με την κατηγορούμενη και τέσσερις εκδιδόμενες γυναίκες. Επίσης, βρέθηκαν πολλά αντικείμενα σχετιζόμενα με τις ερωτικές πράξεις, όπως και σημειωματάριο με ραντεβού και 190 ευρώ.

Από περαιτέρω έρευνα στην οικία της φερόμενης δράστιδος, κατασχέθηκαν 35.940 ευρώ και σημειωματάριο με ιδιόχειρες σημειώσεις σχετικές με τις καθημερινές εισπράξεις. Η γυναίκα παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για να δικαστεί με την κατηγορία της μαστροπείας κατ” εξακολούθηση.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]