Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Βόρεια Ελλάδα > Θεσσαλονίκη: Τη συνδρομή όσων έχουν πληροφορίες ζητά το Κεντρικό Λιμεναρχείο για την ταυτοποίηση της σορού άνδρα που εντοπίστηκε στην παραλία
Θεσσαλονίκη: Τη συνδρομή όσων έχουν πληροφορίες ζητά το Κεντρικό Λιμεναρχείο για την ταυτοποίηση της σορού άνδρα που εντοπίστηκε στην παραλία

Θεσσαλονίκη: Τη συνδρομή όσων έχουν πληροφορίες ζητά το Κεντρικό Λιμεναρχείο για την ταυτοποίηση της σορού άνδρα που εντοπίστηκε στην παραλία



Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ3, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης αναζητά πληροφορίες για άνδρα αγνώστων στοιχείων που βρέθηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Θεσσαλονίκης. Η σορός εντοπίστηκε στις 22:20 της προηγούμενης ημέρας, κοντά στο χώρο με την επωνυμία «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ».

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 55-60 ετών, είχε ύψος περίπου 1,65 μέτρων και αδύνατη σωματοδομή, με γκρίζα μαλλιά και λευκά μούσια. Ήταν ντυμένος με μαύρο τζην παντελόνι, γκρι ζακέτα, άσπρο μπλουζάκι και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Η σορός του κρατείται στο Γ.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ».

Η δημόσια πρόσκληση από το λιμεναρχείο απευθύνεται σε όσους έχουν πληροφορίες για το άτομο ή αναγνωρίζουν τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται. Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο 2313-325800 οποιαδήποτε στιγμή. Κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να καλούν στα τηλέφωνα 2313-325870-2.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]