Στη Μικρή Σκηνή συνεχίζεται η παράσταση και εργαστήριο μιμικής και παντομίμας με τίτλο «Το δεντράκι», για παιδιά από 3 ετών, γονείς, ενηλίκους και επαγγελματίες της εκπαίδευσης. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 8, 15, 22 και 29 Μαρτίου στις 17:00. Στην παράσταση συμμετέχουν δύο ηθοποιοί, οι οποίοι χρησιμοποιούν μιμική, παντομίμα και μουσική με ακορντεόν για να αφηγηθούν την ιστορία του μικρού δέντρου, προωθώντας μηνύματα για τη σημασία της μοναδικότητας και της αλληλεγγύης.
Το εργαστήριο που συνοδεύει την παράσταση προσκαλεί γονείς και παιδιά να συμμετάσχουν σε ασκήσεις μιμικής υποκριτικής και παντομίμας, προωθώντας νέους τρόπους επικοινωνίας και αφήγησης. Η παράσταση σχεδιάστηκε από τον Θωμά Βελισσάρη, ο οποίος εμφανίζεται στη σκηνή μαζί με τη Λυδία Ανεστοπούλου.
Η γενική είσοδος για την εκδήλωση είναι στα 8 ευρώ. Η Μικρή Σκηνή βρίσκεται στην οδό Επταλόφου 14 στην Κάτω Τούμπα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ3, η εκδήλωση στοχεύει να προσφέρει μια δημιουργική και εκπαιδευτική εμπειρία για ολόκληρη την οικογένεια.