Το σφουγγάρι «Καππάδικο» από την Κάλυμνο κατέκτησε το χρυσό βραβείο στα Specialist Awards 2025, σύμφωνα με την ΕΡΤ3. Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν που συνδυάζει το σαπούνι και το σφουγγάρι σε μία ενιαία σύνθεση. Όταν το σαπούνι λιώσει, μένει το σφουγγάρι, το οποίο είναι φυσικό και βιοδιασπώμενο υλικό. Η επιχειρηματίας Σαββίνα Καραβοκυρού αναφέρει ότι η συσκευασία είναι πρακτική και ελκυστική, και το προϊόν υποβλήθηκε στην κατηγορία των καινοτόμων προϊόντων. Η διάκριση αυτή επιβραβεύει την ποιότητα και τη δημιουργικότητα, με το σφουγγάρι να είναι ευρέως διαδεδομένο στη Μεσόγειο.