Η κίνηση στους δρόμους της Αττικής είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με προβλήματα να παρατηρούνται σε πολλά σημεία, σύμφωνα με το Newsit.gr. Ειδικά στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Λαμία, η κυκλοφορία είναι πυκνή από το σημείο της Λένορμαν μέχρι τη Μεταμόρφωση, ενώ αργοπορίες καταγράφονται και στην Αρδηττού, την Κηφισίας, τη Μεσογείων και σε περιοχές του Πειραιά.
Επιπλέον, σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται στη Λεωφόρο Αθηνών, ειδικά στο ύψος του Βοτανικού, καθώς και στις λεωφόρους Καρέα – Κατεχάκη, και στους κεντρικούς δρόμους όπως η Σταδίου, Πανεπιστημίου, Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Σοφίας. Στην περιοχή του Κηφισού, ιδιαίτερα στο σημείο της Στρατηγού Καλλάρη, η κίνηση είναι σχεδόν στάσιμη κατά διαστήματα.
Επιπρόσθετα, σύμφωνα με ανακοίνωση, καθυστερήσεις αναμένονται και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στην έξοδο για Πειραιά. Αυτές οι εξελίξεις έχουν ως αποτέλεσμα καθυστερήσεις από 5 έως 10 λεπτά.
Όπως αναφέρεται από το Newsit.gr, οι οδηγοί καλούνται να εξοπλιστούν με υπομονή και να προγραμματίσουν τις μετακινήσεις τους λαμβάνοντας υπόψη την αυξημένη κυκλοφορία.