Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Βόρεια Ελλάδα > Κίρκη Αλεξανδρούπολης: Στήριξη 31.868 ευρώ σε δέκα πληγείσες οικογένειες από την πύρινη λαίλαπα του 2023
Κίρκη Αλεξανδρούπολης: Στήριξη 31.868 ευρώ σε δέκα πληγείσες οικογένειες από την πύρινη λαίλαπα του 2023

Κίρκη Αλεξανδρούπολης: Στήριξη 31.868 ευρώ σε δέκα πληγείσες οικογένειες από την πύρινη λαίλαπα του 2023



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κίρκης Αλεξανδρούπολης, σε μία κίνηση αλληλεγγύης, συγκέντρωσε περισσότερα από 30.000 ευρώ για τη στήριξη των πυρόπληκτων της περιοχής, οι οποίοι επλήγησαν από την καταστρεπτική πυρκαγιά του 2023. Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν 31.868 ευρώ, τα οποία διανεμήθηκαν ισόποσα σε δέκα οικογένειες, σύμφωνα με τη δήλωση της προέδρου του συλλόγου, Βάσως Παντελίδου.

Η πρωτοβουλία αυτή στηρίχθηκε από πολλές συλλογικότητες και υπογραμμίζει τη σημασία του εθελοντισμού στην ανασυγκρότηση της τοπικής κοινότητας. Ο έρανος «Νοιάζομαι#Μοιράζομαι#Αγαπώ» προσέλκυσε συμμετοχές από ανθρώπους και κοινότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, συμβάλλοντας στη συγκέντρωση του ποσού.

Με βάση πληροφορίες από την ΕΡΤ3, η δράση αυτή είχε στόχο να στηρίξει οικονομικά τους κατοίκους της περιοχής στην προσπάθειά τους να ξαναχτίσουν τις κατοικίες τους και να διατηρήσουν το χωριό ζωντανό.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]