Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Καιρός αύριο: Μπουρίνια σε Μακεδονία, Θράκη και Ήπειρο – Στους 31 βαθμούς θα φτάσει το θερμόμετρο
Καιρός αύριο: Μπουρίνια σε Μακεδονία, Θράκη και Ήπειρο – Στους 31 βαθμούς θα φτάσει το θερμόμετρο

Καιρός αύριο: Μπουρίνια σε Μακεδονία, Θράκη και Ήπειρο – Στους 31 βαθμούς θα φτάσει το θερμόμετρο



Με βάση πληροφορίες από το Newsit.gr, το αύριο αναμένεται να κυλήσει με καιρικές συνθήκες που περιλαμβάνουν βροχές, σύννεφα και αυξημένες θερμοκρασίες. Ο καιρός προβλέπει τοπικές βροχές κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Μακεδονίας, της Θράκης και πιθανώς της Ηπείρου. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται αραιές νεφώσεις, που στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα είναι πιο πυκνές το πρωί.

Η μεταφορά αφρικανικής σκόνης θα επηρεάσει κυρίως τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ενώ οι θερμοκρασίες δεν θα σημειώσουν σημαντική αλλαγή, παραμένοντας υψηλές για την εποχή. Στα δυτικά, βόρεια και ανατολικά νησιωτικά τμήματα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές μπορεί να φθάσει έως και 31 βαθμούς, ιδιαίτερα στη βόρεια Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυνατοί, με την έντασή τους να κυμαίνεται από 3 έως 5 μποφόρ, ποικίλοντας ανά περιοχή.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις, θερμοκρασία από 16 έως 29 βαθμούς και δυτικούς ανέμους 3 με 5 μποφόρ. Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών όμβρων και θερμοκρασίες από 15 έως 26 βαθμούς.

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται τοπικοί όμβροι το μεσημέρι και απόγευμα, ενώ οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 μποφόρ, στα ανατολικά νότιοι έως 4 μποφόρ.

Στα Ιόνια Νησιά, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα εμφανιστούν επίσης αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα στην Ήπειρο με πιθανότητα τοπικών όμβρων. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 15 έως 28 βαθμούς, με χαμηλότερες τιμές στο εσωτερικό της Ηπείρου.

Στην Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με θερμοκρασίες από 16 έως 30 βαθμούς και τοπικά 5 μποφόρ η ένταση των ανέμων.

Οι Κυκλάδες και η Κρήτη θα επηρεαστούν από νοτίους ανέμους 3 με 5 μποφόρ, με θερμοκρασίες έως 31 βαθμούς στη βόρεια Κρήτη. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα επικρατεί αίθριος καιρός με νοτίους ανέμους 4 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 26 βαθμούς. Στη Θεσσαλία αναμένονται αραιές νεφώσεις, με μεταβλητούς ανέμους 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασίες από 16 έως 29 βαθμούς.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]