Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Βόρεια Ελλάδα > ΚΘΒΕ: «Ανατροπές της Νύχτας» στο Φουαγιέ Θεάτρου της ΕΜΣ
ΚΘΒΕ: «Ανατροπές της Νύχτας» στο Φουαγιέ Θεάτρου της ΕΜΣ

ΚΘΒΕ: «Ανατροπές της Νύχτας» στο Φουαγιέ Θεάτρου της ΕΜΣ



Η πρώτη νέα παραγωγή του 2025 από το ΚΘΒΕ, με τίτλο «Ανατροπές της νύχτας» του Χριστόφορου Χριστοφή, θα παρουσιάσει μια πρωτότυπη παράσταση στο Φουαγιέ του Θεάτρου Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Η παράσταση, που περιγράφεται ως βιωματική εμπειρία, θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2025, υπό την σκηνοθεσία του Χάρη Πεχλιβανίδη.

Η ιστορία εστιάζει στη συνάντηση ενός μοναχού και ενός ηθοποιού λίγο πριν από μια καταστροφική στιγμή. Το έργο εξερευνά τη σχέση διαφορετικών κόσμων και χρονικών περιόδων, αναδεικνύοντας θέματα όπως η μνήμη και η πραγματικότητα.

Η παράσταση φέρει έναν εναλλακτικό χαρακτήρα, ενσωματώνοντας στοιχεία όπως η χωροχρονική απόδοση και το παιχνίδι μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Η συμμετοχή περιλαμβάνει ιστορικές και φανταστικές φιγούρες, ενώ οι θεατές παραμένουν όρθιοι και διατηρούν τα κινητά τους τηλέφωνα ενεργοποιημένα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σκηνοθεσία ανήκει στον Χάρη Πεχλιβανίδη, με σκηνικά και κοστούμια από τη Δανάη Πανά, μουσική από τον Μίνω Μάτσα και φωτισμούς από τον Νίκο Βλασόπουλο. Στη διανομή συμπεριλαμβάνονται οι Λίλα Βλαχοπούλου, Δημήτρης Ναζίρης και Δημήτρης Σακατζής. Οι παραστάσεις θα διεξάγονται Τετάρτη έως Κυριακή, με ώρες προβολής ανάλογα με την ημέρα.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]