Σύμφωνα με πληροφορίες από το newsit.gr, το δεύτερο και τελευταίο δρομολόγιο του Λευτέρη για τη Σκιάθο κατέληξε τραγικά, όταν βρέθηκε νεκρός από τα χέρια 60χρονου στον χώρο ξυλουργείου στους Γόννους, Λάρισας. Ο Λευτέρης είχε συνεργαστεί ξανά με τον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη χωρίς να έχει αναφέρει ποτέ κάτι ανησυχητικό.
Ένας στενός φίλος και συνεργάτης του θύματος αναφέρει ότι ήταν ο ίδιος που είχε αναθέσει τη δουλειά αρχικά στον Λευτέρη, καθώς το φορτηγό του ήταν μεγαλύτερο και πιο κατάλληλο για τη μεταφορά. Ο φίλος εξηγεί ότι δεν μπορούσε να γνωρίζει την έκβαση των πραγμάτων και ανησύχησε όταν ο Λευτέρης δεν απαντούσε στα τηλέφωνα.
Η πρώτη μεταφορά είχε πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα, αλλά κατά τη δεύτερη προσπάθεια να μεταφέρουν ξύλα υπήρξε το τραγικό συμβάν. Το απόγευμα του Σαββάτου οι συνάδελφοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον Λευτέρη, αλλά χωρίς επιτυχία. Το επόμενο πρωί ενημερώθηκαν για το έγκλημα και κατάλαβαν τι είχε συμβεί.
Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, καθώς αναζητούνται πλέον απαντήσεις για το τι οδήγησε στο τραγικό γεγονός.