Το Οινοποιείο Γκαράλη, το οποίο αποτελεί το έργο ζωής του Μανώλη Γκαράλη και της Μαρίας Μαρκάκη, φιλοδοξεί από το 2000 να παράγει το δικό του κρασί. Το 2017, μετά από προτροπή εισαγωγέα από τις ΗΠΑ, δημιούργησε το πρώτο κρασί ήπιων παρεμβάσεων από Μοσχάτο Αλεξανδρείας με την ονομασία “Terra Ambera”. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ3, η οικογένεια καλλιεργεί βιολογικά πιστοποιημένες ποικιλίες Λημνιό και Μοσχάτο Αλεξανδρείας σε 50 στρέμματα θειούχου ηφαιστειογενούς εδάφους. Το οινοποιείο παράγει κρασιά ήπιων παρεμβάσεων και συμβατικά, λευκά, πορτοκαλί με εκτεταμένη επαφή με τα φλούδια, ροζέ και κόκκινα, καθώς επίσης και δύο εκδοχές ρητινίτη οίνου. Τα κρασιά παλαιώνονται σε αμφορείς, μια παράδοση της Λήμνου. Περίπου το 60% των κρασιών εξάγεται στις ΗΠΑ, το 30% καταναλώνεται στην Ελλάδα και το υπόλοιπο 10% σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς και Taiwan.