Σύμφωνα με πληροφορίες από το Newsit.gr, στη Νέα Ιωνία συνελήφθη ένας άνδρας 42 ετών για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε όταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας παρατήρησε τον άνδρα να εμπλέκεται σε ασελγείς πράξεις με ένα 14χρονο αγόρι σε δημόσια πλατεία.
Ο αστυνομικός ενημέρωσε την Άμεση Δράση και ο ύποπτος συνελήφθη από το Τμήμα Δικτύωσης και Εκπαίδευσης Έγκληματος Νέας Ιωνίας. Οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν σχετίζονται με προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο άνδρας οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ίδιος άνδρας έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων, με περιστατικό που είχε συμβεί περίπου έναν χρόνο πριν στα Πατήσια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει μόνιμη κατοικία και ότι εκμεταλλεύτηκε τη γνωριμία του με τον πατέρα του 14χρονου για να πλησιάσει το θύμα.