Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Νίκος Πλακιάς: Δεν στηρίζουμε ούτε θα ρίξουμε καμία κυβέρνηση, να διαδηλώσετε ειρηνικά
Νίκος Πλακιάς: Δεν στηρίζουμε ούτε θα ρίξουμε καμία κυβέρνηση, να διαδηλώσετε ειρηνικά

Νίκος Πλακιάς: Δεν στηρίζουμε ούτε θα ρίξουμε καμία κυβέρνηση, να διαδηλώσετε ειρηνικά



Ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δυο δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, συζήτησε με το Newsit.gr για το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου. Το συλλαλητήριο διοργανώνεται για τη συμπλήρωση δύο ετών από το δυστύχημα.

Ο κ. Πλακιάς έκανε έκκληση στον κόσμο να συμμετάσχει σε όλα τα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν στις διάφορες πόλεις της χώρας, υπογραμμίζοντας ότι η συμμετοχή έχει στόχο την έκφραση στήριξης προς τις οικογένειες των θυμάτων. Τόνισε ότι η συγκέντρωση γίνεται αποκλειστικά για τις οικογένειες και τα παιδιά που χάθηκαν και επισήμανε την ανάγκη για ειρηνική διαδήλωση χωρίς πολιτική εκμετάλλευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Newsit.gr, ο κ. Πλακιάς εκφράζει την επιθυμία οι διαδηλωτές να φωτίσουν τη μνήμη των θυμάτων ανάβοντας κεριά και τονίζει να γίνει αυτό ειρηνικά, με την κρατική και δικαστική μέριμνα να παραμείνει εστιασμένη στους αγώνες τους. Παράλληλα, σημείωσε ότι αν δεν ήταν οι συγγενείς, η υπόθεση θα είχε ξεχαστεί. Σχεδιάζεται το συλλαλητήριο να αποτελέσει μια προσπάθεια για δικαίωση και αποτροπή παρόμοιων τραγωδιών στο μέλλον.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]