Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Ναύπλιο: «Μου έβαλε ένα μαχαίρι στο λαιμό και πάλεψα μαζί του» υποστηρίζει η 72χρονο που σκότωσε τον 50χρονο ληστή
Ναύπλιο: «Μου έβαλε ένα μαχαίρι στο λαιμό και πάλεψα μαζί του» υποστηρίζει η 72χρονο που σκότωσε τον 50χρονο ληστή

Ναύπλιο: «Μου έβαλε ένα μαχαίρι στο λαιμό και πάλεψα μαζί του» υποστηρίζει η 72χρονο που σκότωσε τον 50χρονο ληστή



Μια 72χρονη γυναίκα από την περιοχή Παναρίτης, κοντά στο Ναύπλιο, βρέθηκε στο επίκεντρο μιας δραματικής υπόθεσης αυτοάμυνας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 50χρονου άνδρα. Το περιστατικό συνέβη όταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit.gr, η γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τον άνδρα ενώ πουλούσε πορτοκάλια σε υπαίθριο πάγκο.

Η 72χρονη ανέφερε στις αστυνομικές αρχές ότι ο 50χρονος επιτέθηκε, αρχικά, με μαχαίρι στο λαιμό προσπαθώντας να την ληστέψει, παίρνοντάς της 60 ευρώ. Στη διάρκεια της πάλης που ακολούθησε, η ίδια κατάφερε να αποσπάσει το μαχαίρι από τα χέρια του και να τον τραυματίσει.

Ο θάνατος του άνδρα διαπιστώθηκε αργότερα, όταν αστυνομικοί τον εντόπισαν κοντά στο σημείο της συμπλοκής. Το μαχαίρι και το ποσό των 60 ευρώ βρέθηκαν δίπλα του. Σύμφωνα πάντα με το Newsit.gr, η 72χρονη, η οποία επίσης τραυματίστηκε, είχε αναγνωρίσει τον άνδρα από προηγούμενη επίσκεψή του στο σημείο μαζί με άλλο άτομο.

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση, ενώ ο δικηγόρος της γυναίκας υποστήριξε ότι πρόκειται για περίπτωση αυτοάμυνας. Η 72χρονη αναμένεται να παρουσιαστεί στην εισαγγελία Ναυπλίου για να αποδώσει εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν.

Ο 50χρονος που σκοτώθηκε αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά. Η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές για να αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]