Στην περιοχή της Τρυπητής, κοντά στην Αμμουλιανή και τα νερά της Ουρανούπολης, λειτουργεί μια μοναδική υποβρύχια κάβα με λευκά, ροζέ και κόκκινα κρασιά. Αυτά τα κρασιά έχουν την ιδιαιτερότητα να ενσωματώνουν γευστικά στοιχεία από το θαλασσινό αλάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ3, η κάβα βρίσκεται σε βάθος είκοσι μέτρων και οι φιάλες παραμένουν εκεί μέχρι να ωριμάσουν. Οι οινόφιλοι δύτες έχουν την επιλογή να διαλέξουν τη φιάλη που τους αρέσει περισσότερο.
Η υποβρύχια αυτή κάβα έχει τραβήξει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, προσφέροντας ένα νέο τουριστικό προϊόν. Ήδη οι πρώτες φιάλες έχουν σταλεί στην Ιαπωνία, όπου υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την επόμενη παραλαβή.
Ο δύτης Θωμάς Ασλανίδης συμμετέχει στην όλη διαδικασία και αναφέρει ότι το ενδιαφέρον από το εξωτερικό αναμένεται να αυξηθεί στο μέλλον. Η φήμη της κάβας συνεχίζει να ταξιδεύει σε διεθνές επίπεδο.