Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Βόρεια Ελλάδα > Ο Δ. Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente στο Καφωδείο Ελληνικό
Ο Δ. Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente στο Καφωδείο Ελληνικό

Ο Δ. Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente στο Καφωδείο Ελληνικό



Ο Διογένης Δασκάλου, μαζί με το συγκρότημα Monie & Monie Conniente, επανέρχονται στη Θεσσαλονίκη, με παραστάσεις στο Καφωδείο Ελληνικό. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και οι εμφανίσεις θα συνεχιστούν κάθε Σάββατο του Φεβρουαρίου.

Η παράσταση χαρακτηρίζεται ως μια «κρυπτοκωμωδία» και θα προσπαθήσει να απαντήσει σε σύγχρονα ερωτήματα, όπως: «γιατί διψάμε όταν βρέχει», «ποιο είναι το νέο καφεστώς», και «αν υπάρχει ο φακός που βγάζει μαύρο φως». Επίσης, θα εξετάσει θέματα σχετικά με την πρέσβειρα Σλατίνα, την αλλαγή της έκφρασης «μπλιάχ» σε «ίου», και τον μύθο πως οι Αθηναίοι πρόκειται να πάρουν το μετρό.

Με βάση πληροφορίες από την ΕΡΤ3, η παράσταση στοχεύει να προκαλέσει το κοινό με χιούμορ και σάτιρα, εστιάζοντας σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και τις αντιλήψεις των ανθρώπων. Η παρουσίαση αυτή προσφέρει μια ιδιαίτερη ευκαιρία για το κοινό της Θεσσαλονίκης να απολαύσει μια διαφορετική προσέγγιση στην κωμωδία.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]