Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Ο Νικήτας Κακλαμάνης φροντίζει διαδηλώτρια που λιποθύμησε από τα επεισόδια στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Νικήτας Κακλαμάνης φροντίζει διαδηλώτρια που λιποθύμησε από τα επεισόδια στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Ο Νικήτας Κακλαμάνης φροντίζει διαδηλώτρια που λιποθύμησε από τα επεισόδια στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα



Δύο αστυνομικοί και επτά πολίτες οδηγήθηκαν στο ιατρείο της Βουλής για πρώτες βοήθειες, μετά από επεισόδια που ακολούθησαν ενός μεγάλου συλλαλητηρίου στην πλατεία Συντάγματος. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Newsit.gr, το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την τραγωδία στα Τέμπη.

Οι δύο αστυνομικοί υπέστησαν εγκαύματα στα χέρια κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα και αναμένεται να μεταφερθούν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών για περαιτέρω περίθαλψη. Ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, επισκέφθηκε τόσο τους αστυνομικούς όσο και τους πολίτες που μεταφέρθηκαν στο Κοινοβούλιο.

Επιπλέον, το Newsit.gr αναφέρει ότι η ιστοσελίδα παρέχει ζωντανή κάλυψη των συλλαλητηρίων για τα Τέμπη, με εικόνα από το Σύνταγμα και συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]