Από τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2025 και ώρα 07.00 έως την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2025 και ώρα 18.00, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Πιερίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας, η κυκλοφορία θα διακοπεί από τον ανισόπεδο κόμβο Μακρυγιάλου (455ο χιλιόμετρο) μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Νέας Αγαθούπολης – Μεθώνης (459ο χιλιόμετρο), προς όλες τις κατευθύνσεις.
Επιπλέον, θα αποκλείεται η είσοδος οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο από τον ανισόπεδο κόμβο Μακρύγιαλου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και από τον ανισόπεδο κόμβο Νέας Αγαθούπολης – Μεθώνης με κατεύθυνση προς Αθήνα.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Κατερίνης – Θεσσαλονίκης. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ3, οι εργασίες μπορεί να ολοκληρωθούν νωρίτερα από το προβλεπόμενο διάστημα.