Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στο Αντίρριο: Έγινε αισθητός στις γύρω περιοχές
Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στο Αντίρριο: Έγινε αισθητός στις γύρω περιοχές

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στο Αντίρριο: Έγινε αισθητός στις γύρω περιοχές



Σεισμική δόνηση εντάσεως 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε σήμερα το απόγευμα με επίκεντρο την περιοχή του Αντιρρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Newsit.gr, ο σεισμός σημειώθηκε περίπου στις 15:45 της Παρασκευής και αναστάτωσε τις περιοχές της Πάτρας, καθώς και άλλες περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.

Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανέφερε ότι το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε 12 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Αντιρρίου. Επιπλέον, το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο επιβεβαίωσε το μέγεθος του σεισμού και προσδιόρισε το επίκεντρο 19 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοδυτικά της Πάτρας.

Μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής επισημαίνουν ότι ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός. Δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής ζημιές ή τραυματισμοί.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]