Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Σπύρος Μπιμπίλας: Ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε στο σημείο να πει ότι έσκισα καταγγελίες για να προφυλάξω φίλο μου – Την λασπολογία δεν θα την ανεχτώ
Σπύρος Μπιμπίλας: Ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε στο σημείο να πει ότι έσκισα καταγγελίες για να προφυλάξω φίλο μου – Την λασπολογία δεν θα την ανεχτώ

Σπύρος Μπιμπίλας: Ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε στο σημείο να πει ότι έσκισα καταγγελίες για να προφυλάξω φίλο μου – Την λασπολογία δεν θα την ανεχτώ



Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας προτίθεται να προχωρήσει σε νομικές ενέργειες για τις κατηγορίες που ακούστηκαν εις βάρος του στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Newsit.gr, ο κ. Μπιμπίλας χαρακτήρισε ως συκοφαντίες τις δηλώσεις της πλευράς του Φιλιππίδη ότι προέβη σε καταστροφή καταγγελιών ενώ ήταν πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο κ. Μπιμπίλας ανέφερε ότι δεν επιτρέπεται να τον χαρακτηρίσουν «βρώμικο», δεδομένης της έντιμης ζωής που έχει ζήσει και ξεκαθάρισε ότι οι καταγγελίες ακολουθούν συγκεκριμένη διαδικασία η οποία δεν επιτρέπει τέτοιες ενέργειες. Δήλωσε αποφασισμένος να μην ανεχθεί τη λασπολογία και να κινηθεί νομικά εναντίον κάθε προσβλητικής δήλωσης.

Επιπλέον, ο ηθοποιός σχολίασε την κριτική που δέχθηκε από φωτογραφικό στιγμιότυπο στο οποίο φαινόταν να κοιμάται για λίγα λεπτά κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στη Βουλή, τονίζοντας την ανθρώπινη πλευρά του και την κούραση από τις μακροχρόνιες συνεδριάσεις.

Οι δηλώσεις του κ. Μπιμπίλα πραγματοποιήθηκαν σε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά, εξηγώντας ότι δεν ανέχεται συκοφαντικές κατηγορίες εις βάρος του.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]