Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Βόρεια Ελλάδα > Το MOMus στην 21η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
Το MOMus στην 21η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Το MOMus στην 21η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης



Το MOMus συμμετέχει στην 21η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, προσφέροντας ένα περίπτερο στην εκδήλωση που θα διαρκέσει από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2025. Το περίπτερο 14, Stand 15, θα φιλοξενήσει επιλεγμένα είδη και εκδόσεις από τα μουσεία του MOMus. Το MOMus παρουσίασε το περιοδικό του, «the MOMus Magazine», και το διαδικτυακό πωλητήριο MOMusShop.

Στις 10 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση στο Περίπτερο 15 για την παρουσίαση του δίτομου εικονογραφημένου εγκυκλοπαιδικού λεξικού του Απόστολου Φωκίωνα Βέττα, με τίτλο «Σκηνές: Σημειώσεις για την Τέχνη και την Τεχνική της Σκηνογραφίας.» Το έργο, που αποτελείται από υψηλής εκπαιδευτικής αξίας πληροφορίες για τη σκηνογραφία, εκδόθηκε με την εποπτεία του συγγραφέα και τη στήριξη του Ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου.

Η παρουσίαση του έργου ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο και συνοδεύει την έκθεση «Απόστολος Βέττας. Σκηνές από χαρτί», η οποία πραγματοποιείται στο MOMus-Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης-Συλλογή Κωστάκη και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Μαΐου, λόγω υψηλής προσέλευσης. Οι ομιλητές της εκδήλωσης περιλαμβάνουν ειδικούς από διάφορα γνωστικά πεδία, όπως τον Απόστολο Βέττα και την Μαρία Τσαντσάνογλου, καλλιτεχνική διευθύντρια του MOMus.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΕΡΤ3.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]