Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Βόρεια Ελλάδα > Χειροπέδες σε γιατρό του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» για δωροληψία – Είχε καταδικαστεί για τον ίδιο λόγο πριν από δύο χρόνια
Χειροπέδες σε γιατρό του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» για δωροληψία – Είχε καταδικαστεί για τον ίδιο λόγο πριν από δύο χρόνια

Χειροπέδες σε γιατρό του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» για δωροληψία – Είχε καταδικαστεί για τον ίδιο λόγο πριν από δύο χρόνια



Την Τρίτη, 1η Απριλίου, η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος συνέλαβε έναν γιατρό από τα Επείγοντα του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Ο γιατρός κατηγορείται για δωροληψία υπαλλήλου, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ΕΡΤ3.

Η σύλληψη ακολούθησε καταγγελία ότι ο γιατρός ζήτησε 300 ευρώ από γυναίκα, προβάλλοντας ως αιτιολογία την κάλυψη κόστους αναλώσιμων υλικών για ιατρική πράξη. Ο αρμόδιος Εισαγγελέας ενημερώθηκε σχετικά και, κατόπιν ειδικών ανακριτικών ενεργειών, ο γιατρός συνελήφθη να παραλαμβάνει το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Σημειώνεται πως ο ίδιος γιατρός είχε συλληφθεί και πριν δύο χρόνια για παρόμοιες υποθέσεις δωροληψίας και έχει καταδικαστεί πρωτόδικα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή για περεταίρω διαδικασίες.

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση και δίωξη εγκλημάτων διαφθοράς σε δημόσιους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των Σωμάτων Ασφαλείας. Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να καταγγέλλουν παρόμοια περιστατικά μέσω τηλεφωνικών γραμμών ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]