Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Όλη η απολογία της δημοσιογράφου που κατηγορείται για ταξιδιωτικές απάτες – «Δεν παραπλάνησα, θα επιστρέψω τα χρήματα»
Όλη η απολογία της δημοσιογράφου που κατηγορείται για ταξιδιωτικές απάτες – «Δεν παραπλάνησα, θα επιστρέψω τα χρήματα»

Όλη η απολογία της δημοσιογράφου που κατηγορείται για ταξιδιωτικές απάτες – «Δεν παραπλάνησα, θα επιστρέψω τα χρήματα»



Η 38χρονη πρώην δημοσιογράφος, που κατηγορείται για απάτες σχετικά με ταξίδια, υπερασπίστηκε τον εαυτό της ενώπιον των δικαστικών αρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες από το newsit.gr, η κατηγορούμενη υποστήριξε πως οι κατηγορίες είναι αναληθείς και ανέφερε ότι η υπόθεση έχει αστικό χαρακτήρα, υποσχόμενη ότι θα επιστρέψει τα χρήματα στους καταγγέλλοντες.

Στο απολογητικό της υπόμνημα, η πρώην δημοσιογράφος ανέφερε ότι εργαζόταν ως δημοσιογράφος μέχρι το 2024, ενώ από τον Αύγουστο του ίδιου έτους ασχολείται με την διοργάνωση ταξιδιών και εργάζεται στην εταιρεία του πατέρα της. Απαντώντας σε κατηγορία που σχετίζεται με την εξαπάτηση γυναίκας με αναπηρία, υποστήριξε ότι η συναλλαγή είχε ολοκληρωθεί, προσκομίζοντας αποδεικτικά email που επιβεβαιώνουν την παραλαβή του αμαξιδίου.

Η υπόθεση περιλαμβάνει επίσης κατηγορίες για λήψη χρημάτων για αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή μιας ελληνικής ομάδας Cheerleading, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιηθεί το ταξίδι τους. Σύμφωνα με την υπεράσπισή της, το ποσό που της καταβλήθηκε ήταν 55.465 ευρώ, αντί των 62.000 ευρώ που είχαν καταγγελθεί, ενώ κατέβαλε 23.000 ευρώ για εισιτήρια, αλλά λόγω αλλαγής ημερομηνιών, η αεροπορική εταιρεία ακύρωσε τη συναλλαγή.

Η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι όσα της αποδίδονται μεταβάλλουν την κατηγορία σε πλημμέλημα λόγω του ποσού που φέρεται να εμπλέκεται, και κατέληξε ότι προτίθεται να αποκαταστήσει οικονομικά τις ζημίες. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, δεν υπήρχε παραπλάνηση ή πρόθεση παράνομου οφέλους σε καμία φάση.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]