Η 50χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα της Νεράντζας Κορινθίας την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με πληροφορίες από το Newsit.gr. Κατοίκοι της περιοχής, που γνώριζαν την άτυχη γυναίκα, εξέφρασαν τη θλίψη τους για το γεγονός. Η γυναίκα διέμενε μόνη της, καθώς πρόσφατα είχε χωρίσει από τον σύζυγό της, γεγονός που την είχε επηρεάσει ψυχολογικά.
Το σώμα της γυναίκας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από περαστικούς στην παραλία και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Μάρτυρες αναφέρουν πως ήταν ευγενική και πολύ αγαπητή στην περιοχή, όπου ζούσε και εργαζόταν για περίπου δεκαπέντε χρόνια, με καταγωγή από την Τσεχία.
Ο σύζυγός της, που βρισκόταν στην Πολωνία, πρόκειται να επιστρέψει λόγω του τραγικού συμβάντος. Αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της. Το περιστατικό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, με τους κατοίκους να δυσκολεύονται να πιστέψουν την απώλειά της.