Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ3, προβλήματα υγιεινής και περιβαλλοντικής υποβάθμισης έχουν ανακύψει στην οδό Γιαννιτσών, όπου ένα εγκαταλελειμμένο κτίσμα αποτελεί σημείο δυσοσμίας, συγκέντρωσης σκουπιδιών και τροφίμων υπολειμμάτων. Η αυλή του σπιτιού στην περιοχή έχει μετατραπεί σε ανεπίσημη χωματερή, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους των γύρω πολυκατοικιών, οι οποίοι εκφράζουν έντονες ανησυχίες για θέματα μόλυνσης.
Επιπλέον, στην οδό Κουβαρά εντοπίζεται ακόμα ένα σοβαρό ζήτημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με σκουπίδια και τρωκτικά να κυριαρχούν στον περιβάλλοντα χώρο ενός άλλου εγκαταλελειμμένου κτιρίου. Παρόμοια κατάσταση παρατηρείται και στην οδό Σαπφούς, όπου κτίρια σε ερειπιώδη κατάσταση έχουν μετατραπεί σε μεγάλες χωματερές.
Κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους σχετικά με την εικόνα που παρουσιάζουν αυτά τα κτίρια, σημειώνοντας ότι τέτοιες καταστάσεις οδηγούν σε υποβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.