Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων λόγω τεχνικών εργασιών, σύμφωνα με πληροφορίες από το Newsit.gr. Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 07:00 έως την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 19:00, από το 60,4ο χλμ. έως το 59,4ο χλμ., στο ρεύμα προς Αθήνα. Κατά την περίοδο αυτή, θα αποκλειστεί η δεξιά λωρίδα και η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή και τη μεσαία λωρίδα.
Οι εργασίες θα διεξάγονται Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:00 έως τις 19:00 και το Σάββατο από τις 07:00 έως τις 17:00. Ακόμη και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης θα παραμείνει κλειστή. Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί πριν από το προγραμματισμένο τέλος.
Η Νέα Οδός έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν για την ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και ευχαριστεί για την κατανόηση.