Ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής, 21 Φεβρουαρίου 2025. Το συμβάν έλαβε χώρα στο ρεύμα προς κέντρο, στο ύψος της Σούτσου, μπροστά από την αμερικανική πρεσβεία. Σε αυτό το περιστατικό, ένας μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε ύστερα από σύγκρουση με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να προκληθεί μποτιλιάρισμα στην περιοχή.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ η αρχική εκτίμηση αναφέρει ότι τα τραύματά του δεν είναι απειλητικά για τη ζωή του. Στο σημείο έσπευσε ανακριτικό προσωπικό της Τροχαίας για να διερευνήσει τις συνθήκες του ατυχήματος. Για την ανάγκη διεξαγωγής των ερευνών, κλείστηκε προσωρινά η αριστερή λωρίδα της λεωφόρου.
Η πληροφορία προέρχεται από το Newsit.gr, το οποίο επισημαίνει πως οι αρχές καταβάλλουν προσπάθειες για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας στην περιοχή και την αποκατάσταση της κανονικής ροής των οχημάτων. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης της κίνησης στους δρόμους του Λεκανοπεδίου μέσω σχετικού συνδέσμου.