Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Βόρεια Ελλάδα > Η παράσταση «Τα πήρες όλα κι έφυγες – Η ζωή του Στράτου Διονυσίου» στη Θεσσαλονίκη
Η παράσταση «Τα πήρες όλα κι έφυγες – Η ζωή του Στράτου Διονυσίου» στη Θεσσαλονίκη

Η παράσταση «Τα πήρες όλα κι έφυγες – Η ζωή του Στράτου Διονυσίου» στη Θεσσαλονίκη



Η θεατρική παράσταση με τίτλο «Τα πήρες όλα κι έφυγες – Η ζωή του Στράτου Διονυσίου» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Ράδιο Σίτυ. Αυτή η μουσικοθεατρική αναπαράσταση, βασισμένη στη ζωή του διάσημου τραγουδιστή Στράτου Διονυσίου, θα πραγματοποιηθεί για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ3, ο ηθοποιός Γιάννης Τσορτέκης θα πρωταγωνιστήσει, ενσαρκώνοντας τον Στράτο Διονυσίου, με τη σκηνοθεσία να ανήκει στον Βασίλη Μαυρογεωργίου και το κείμενο στον Κωνσταντίνο Σαμαρά. Στην παράσταση συμμετέχουν και τα παιδιά του Στράτου Διονυσίου, Άγγελος, Στέλιος και Διαμαντής, ερμηνεύοντας ζωντανά με ορχήστρα τα γνωστά τραγούδια του.

Η παραγωγή περιλαμβάνει την παρουσία αξιόλογων ηθοποιών, όπως η Μαρία Κεχαγιόγλου, ο Γιάννης Νταλιάνης και η Μπέσυ Μάλφα. Το έργο πρόκειται να παρουσιάσει μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας και της ζωής του Διονυσίου, με ζωντανές ερμηνείες των επιτυχιών του.

Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν στις 18 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τον Οκτώβριο. Η τιμή των εισιτηρίων κυμαίνεται από 15 ευρώ. Προγραμματίζονται μέρες παραστάσεων από Τετάρτη μέχρι Κυριακή, με διαφορετικές ώρες εκκίνησης.

Η πρεμιέρα της παράστασης γίνεται με βασική επιδίωξη να προσφέρει στο κοινό μια αυθεντική και συγκινητική ματιά στη ζωή και την καριέρα ενός από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]