Σύμφωνα με πληροφορίες από το Newsit.gr, το πρωί της Κυριακής, ένας 51χρονος άνδρας στην περιοχή του Κορωπίου πραγματοποίησε μια σειρά επιθέσεων. Το περιστατικό ξεκίνησε όταν κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον άνδρα να κινείται πεζός στη λεωφόρο Αγίας Μαρίνας, λίγο μετά τις 09:10. Στο βίντεο, φαίνεται ήρεμος και συνοδευόμενος από έναν σκύλο.
Ξαφνικά, ο 51χρονος επιτέθηκε σε έναν 57χρονο μανάβη, χτυπώντας τον στο μάτι με μια πέτρα. Μετά από αυτήν την επίθεση, ο δράστης κατευθύνθηκε στη στάση του λεωφορείου.
Λίγο αργότερα, επιτέθηκε ξανά, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας κατσαβίδι για να τραυματίσει έναν 29χρονο μέσα σε λεωφορείο, πριν αποβιβαστεί. Το περιστατικό κορυφώθηκε όταν ο άνδρας κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου τραυμάτισε τρεις αστυνομικούς. Η σύλληψή του ακολούθησε από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ που έφτασαν στο σημείο.