Μια 38χρονη γυναίκα έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Καλλιθέα, σύμφωνα με το Newsit.gr. Το περιστατικό συνέβη όσο εκείνη πήγαινε στην εργασία της με το αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με τις καταθέσεις της, περίπου στις 5 το πρωί, ενώ βρισκόταν σε φανάρι, ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας 25-30 ετών, πλησίασε το αυτοκίνητό της κρατώντας ένα σεξουαλικό βοήθημα. Ο άνδρας προέβη σε ακατάλληλες κινήσεις και στη συνέχεια χτύπησε το σεξουαλικό βοήθημα στο καπό του οχήματος. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Δοϊράνης, έναν παράλληλο δρόμο της Συγγρού.
Η γυναίκα, σοκαρισμένη, κατέγραψε το γεγονός με το κινητό της και σημειώνει ότι ο άνδρας φαινόταν να είναι εκτός εαυτού. Παρέμενε σε κατάσταση σοκ αρκετές ώρες μετά το επεισόδιο. Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία και καταγράφεται ως ένα ακόμα συμβάν βίας κατά των γυναικών στην περιοχή.