Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Κυριάκος Μητσοτάκης για Γιορτή της Μητέρας: Η συγκινητική ανάρτηση για τη Μαρίκα Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα – «Μάνα είναι μόνο μία»
Κυριάκος Μητσοτάκης για Γιορτή της Μητέρας: Η συγκινητική ανάρτηση για τη Μαρίκα Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα – «Μάνα είναι μόνο μία»

Κυριάκος Μητσοτάκης για Γιορτή της Μητέρας: Η συγκινητική ανάρτηση για τη Μαρίκα Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα – «Μάνα είναι μόνο μία»



Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε σήμερα, 11 Μαΐου 2025, μια συγκινητική ανάρτηση με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, σύμφωνα με πληροφορίες από το Newsit.gr. Στην ανάρτησή του, ο Μητσοτάκης περιγράφει τις αναμνήσεις του από τη μητέρα του, Μαρίκα Μητσοτάκη, και εκφράζει ευγνωμοσύνη για την υποστήριξή της, παρά το γεγονός ότι έχει φύγει από τη ζωή πριν από δεκατρία χρόνια.

Επίσης, αναφέρεται στη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, τονίζοντας τη δύναμη και την προσπάθεια που απαιτείται από μια μητέρα για να εκπληρώσει τον ρόλο της, ενώ παράλληλα συνεχίζει να είναι σύζυγος και ενεργός πολίτης. Ο Πρωθυπουργός προτείνει να εορτάζεται η ημέρα της μητέρας με απλότητα και ανθρωπιά, και αναγνωρίζει τη μοναδικότητα της μητρικής σχέσης με τη φράση «Μάνα είναι μόνο μία».

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]