Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Κέρκυρα: Εικόνες ντροπής στα παλιά Ανάκτορα – Κάνουν pole dancing στο ιστορικό μνημείο
Κέρκυρα: Εικόνες ντροπής στα παλιά Ανάκτορα – Κάνουν pole dancing στο ιστορικό μνημείο

Κέρκυρα: Εικόνες ντροπής στα παλιά Ανάκτορα – Κάνουν pole dancing στο ιστορικό μνημείο



Φωτογραφίες και βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο δείχνουν γυναίκες να εκτελούν pole dancing σε στύλο που έχει στηθεί στην καμάρα των παλιών Ανακτόρων της Κέρκυρας. Οι εικόνες αυτές έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς το θέαμα παρακολουθεί πλήθος κόσμου που φαίνεται να το απολαμβάνει.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το αν η δραστηριότητα αυτή έγινε με άδεια, αν ήταν πρωτοβουλία των συμμετεχόντων ή αν πρόκειται για μέρος κάποιου γυρίσματος. Το περιστατικό έχει προκαλέσει διάφορες συζητήσεις, καθώς το ανάκτορο που χρονολογείται από το 1819, σήμερα στεγάζει το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης της Κέρκυρας και αποτελεί ιστορικό μνημείο.

Μετά την ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα το 1864, το ανάκτορο χρησιμοποιήθηκε ως βασιλική κατοικία μέχρι τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr, το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει συζητήσεις για την καταλληλότητα τέτοιων δραστηριοτήτων σε ιστορικούς χώρους.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]