Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Κρήτη: 9χρονος χτύπησε με βέργα συμμαθητή του που δέχεται ανελέητο bullying- «Άντε πέθανε», του στέλνουν στα social
Κρήτη: 9χρονος χτύπησε με βέργα συμμαθητή του που δέχεται ανελέητο bullying- «Άντε πέθανε», του στέλνουν στα social

Κρήτη: 9χρονος χτύπησε με βέργα συμμαθητή του που δέχεται ανελέητο bullying- «Άντε πέθανε», του στέλνουν στα social



Σύμφωνα με πληροφορίες από το Newsit.gr, ένα περιστατικό bullying στην Κρήτη προκάλεσε έντονη ανησυχία και αντιδράσεις. Ένα βίντεο που ανέβηκε στο TikTok δείχνει έναν μαθητή 4ης Δημοτικού να χτυπιέται από συμμαθητή του στις ευαίσθητες περιοχές, ενώ ένα άλλο παιδί γελάει και το καταγράφει. Η μητέρα του θύματος αναφέρει ότι ο γιος της δέχεται συστηματικό bullying από τους συμμαθητές του για έναν χρόνο, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες επίλυσης μέσω του σχολείου και των γονέων.

Η μητέρα σχολίασε ότι μόλις είδε το βίντεο προσπάθησε να μάθει τι συνέβη, ενώ ο γιος της παρακαλούσε να μην γίνει τίποτα για να μην επηρεαστεί περαιτέρω το κλίμα στο σχολείο. Παράλληλα, ο 9χρονος φέρεται να δέχεται εκφοβιστικά και υβριστικά μηνύματα στο PlayStation, με ακραίες εκφράσεις και απειλές για τη ζωή του και την υγεία της μητέρας του.

Η μητέρα κατέθεσε μήνυση και ενημέρωσε τις αρχές για το περιστατικό. Αντιδράσεις φέρεται να προκάλεσε η στάση των γονέων των δραστών όταν ενημερώθηκαν από το σχολείο. Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση αναφέρει πως το θέμα είναι υπό διερεύνηση και οι μαθητές παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγους.

Οι αρχές υπογραμμίζουν την ανάγκη διασταύρωσης των γεγονότων προτού δημοσιοποιηθούν περαιτέρω πληροφορίες.

Στείλε μας τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα μηνύματα σας στο [email protected]